Facebook Google Maps E-mail

Recensies

We kunnen ons goed voorstellen dat je benieuwd bent naar wat anderen vonden van hun verblijf in onze B&B. Onafhankelijke recensies kun je terugvinden op o.a.:
Bedandbreakfast.nl
Zoover.nl
Fietsenovernachten.nl.

Ook hieronder in het gastenboek kun je lezen wat mensen van hun verblijf vonden. Wij vinden het dus ook heel leuk om te horen wat jij van jouw verblijf vond!


 Naam *
 E-mail
 Website
 Bericht *
* Verplicht

captcha

(21)
1 2 3 4 5
(6) Fam. Engberts
22 augustus 2015 12:08

Het was onze eerste bed en breakfast. En dat is erg goed bevallen. We waren met ons gezin (w.o. 3 kinderen van 8,6 en 2 jaar). De kamers waren ruim en alles was goed schoon. We hebben ook erg van het ontbijt genoten. Henk en Mien zijn erg aardige, gastvrije mensen. Er was geen moeite teveel. Kortom het was een leuke vakantie en kijken er met een fijn gevoel op terug.

Familie Engberts uit Markelo

(5) fam.Roes
16 mei 2015 11:40

"Goede B&B uitgekozen, mam "riep onze puberzoon toen hij de kamer gezien had. En inderdaad het is een echte verwen B&B met badjassen, badzeep, koffie en thee, heerlijke boxspring bedden in de rozen- en strandkamer, En natuurlijk het ontbijt. Speciaal aangepast aan de wensen van onze zoon. Kortom we hebben met ons vieren genoten van zo veel luxe.

mei 2015

(4) Elisa en Chiel
9 september 2014 10:27

Wij waren er in 2012 voor een motor event in Melderslo. Het was bij jullie een zeer goed verblijf met een uitgebreid ontbijt. Mooie omgeving vlakbij de Maas.

(3) Janine
18 juli 2013 13:41

Geniet nog steeds na van de heerlijke zelfgemaakte soep van Mien! En de Kasteeltuinen zijn prachtig om te bezoeken. Mooi en smakelijk verblijf in Noord-Limburg dus.

(2) Chris
18 juli 2013 12:09

We hebben een heel fijne overnachting gehad bij Henk en Mien in de B&B. Alles was erg goed verzorg en het eten was super!