Facebook Google Maps E-mail

Natuurliefhebbers, wandelaars, fietsers, die op eigen wijze van hun vrije tijd willen genieten bieden wij een aangename en goed verzorgde aanvulling op hun vakantie.
Na een goede nachtrust in een van onze themakamers in comfortabele bedden van 90×210 en een luxe ontbijt kunt u opgewekt op weg.

Tussen Venlo en Arcen, grenzend aan de natuurparken “De Maasduinen” en “Ravenvennen”, kun je logeren in de Bed & Breakfast accommodatie Valkenberg. De naam is ontleend aan de berg tegenover de accommodatie. Deze is centraal gelegen in het buurtschap Hanik dat deel uitmaakt van het dorp Lomm, een kerkdorp van de gemeente Venlo. Afstand naar Venlo is 10 km en naar Arcen 3 km. De accommodatie is gelegen aan de knooppunt route 94 van de Maasduinen en de Landelijke Fietsroute LF3b Maastricht-Arnhem (Maasroute).
Voor motor en fiets is tijdens verblijf plek in onze garage.

Wandelaars die willen of moeten afwijken van de “Pieterpad” route worden na afspraak bij het veerpontje Lottum – Lomm opgehaald en de dag erna weer teruggebracht.

Geachte gast

In verband met de corona hebben wij ook onze maatregelen getroffen. Alle RIVM maatregelen zullen we in acht nemen.
Daarom hebben we besloten alleen kamer 1 of 2 ter beschikking te stellen aan maximaal 2 personen of aan meerdere personen indien zij deel uitmaken van een gezin cq groep.
Kamer 4 is voorlopig niet beschikbaar.
Reserveringen vanaf 2 nachten 5 % korting op de totaalprijs

Wij houden ons op gepaste afstand maar verwelkomen u zoals gebruikelijk met een drankje en een stukje vlaai. U krijgt een toegangssleutel en kunt gebruik maken van uw eigen ingang.
Het ontbijt wordt geserveerd tot aan de kamerdeur of bij goed weer op het terras.
Hebt u nog vragen bel gerust.

Kortom wij doen ons best om u het zo aangenaam mogelijk te maken.

Tot ziens

Mien en Henk
Henk & Mien